Herrkläder och herrsko Online - Just nu upp till 60% rabatt - Gubbar-sant.se
 • Välkommen, Gäst
 • |
 • Registrera dig
 • /
 • Logga In
 • 0

  Min väska
  Total SEK0.00

  Frakt & Returer

  Välkommen till vår hemsida:www.gubbar-sant.se

  Information om leverans

  Vi erbjuder frakt på alla beställningar i hela världen.

  Din beställning är vanligtvis skickas inom 12 ~ 48 timmar efter din betalning har mottagits. Vi kommer att ge din beställning är insvept kraft - International Express Mail Service (Online Tracking). Leverans tar normalt 7 till 10 arbetsdagar att komma fram.

  Vi behöver dig att ge detaljerad leveransadress för oss. Kom ihåg att den adress du uppger måste vara korrekt och detaljerad, annars är vi inte ansvariga för misslyckandet av frakten. Efter alla våra paket kräver en signatur, får du din väska. Den P.O. E-postadressen är inte tillåtet. Kom ihåg, när du får ditt paket för att skriva ditt namn.

  Spåra din beställning har problem?

  Om du råkar spåra din beställning i processen du har några frågor eller problem, är du välkommen att e-post via vår online, onlinehjälp chatt med oss. Tack för din medverkan!

  Om du vill returnera eller utbyta objekt, vänligen kontakta oss i förväg för vidare instruktioner.

  Returer

  Om du vill att ditt objekt, vänligen meddela oss först förklara varför ordernummer och få avkastning inom 7 dagar. Din åsikt är viktig för oss. Eventuella objekt måste gås tillbaka i originalförpackningen intakt. Alla paket bör spåras av en metod för att skicka. Vi är inte ansvariga för förlorade paket i transit. Observera att de ursprungliga fraktkostnader inte återbetalas. Så kontakta oss innan du beställer alla dina frågor och funderingar.

  Bytes

  Projekten måste skickas tillbaka inom 7 dagar, är kunden ansvarig för alla orsaker under hela utbytesfraktkostnader. Alla objekt kan bara byta för lika pris byte, observera att vi kommer att utfärdas efter hemkomsten har mottagits före byte.

  Avbryt order

  Om du har gjort en beställning och vill avbryta det senare, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Men om din beställning har skickats, har vi ingen möjlighet att avbryta.

  Lös problemet
  Om du har några frågor är du välkommen (Kontakta Oss). Vi kommer att behandla din begäran eller klagomål att svara så fort som möjligt.
  Back
  security_banner